Forside

Virksund Lystbådehavn

Forside

Workshop i reparation af sejl den 6. januar

Oprettet af

Lørdag d. 6. januar 2024 kl 10 til 16. Ønsker du gængs viden om vedligehold og reparation af sejl? •    Hvilke slags skader kan I reparere selv, og hvad skal forbi sejlmageren? •    Hvordan nødreparerer man, indtil man er hjemme i havn? •    Hvilke skader kan det betale sig at reparere, og hvornår skal der udskiftes? Jeg har lavet en aftale med Pernille Jørgensen, som vil give os et hurtigt indblik i, hvordan man reparerer mindre skader på sejl og spiler. Sammen ser vi på de skadede sejl, som I medbringer. Der vil være mulighed for at reparere nogle mindre skader under Pernilles vejledning. Tag dit gamle sejl med, som er gået i stykker, så vi kan se forskellige typer slitage og forskellige slags skader. Pernille medbringer de nødvendige materialer, men man må meget gerne medbringe det, man har. Måske kan det bruges. Hvis I vil have et eget reparationskit, skal det meldes forlods. Nærmere kommer om dette, hvis der er interesse for kurset. Der er plads til max. 12 personer, og vi skal være mindst 8. Prisen er 300 kr/person, og indeholder lidt materialer sytråd/nåle. Der kan komme ekstra udgifter til specielle ting, som I vil reparere, f.eks. hvis I skal bruge ny slæde til masten. De tilmeldte vil få yderligere information ift. hvordan vi sikrer, at Pernille medbringer de rigtige ting. Tilmelding og information: ring eller skriv til Anna Trojahn på tlf. 29 91 13 32. Jeg vil gerne have navn, tlf.nr. og mail på interesserede. Betaling opkræves inden jul, hvis vi er nok interesserede. Forplejning: Som udgangspunkt tager vi madpakke med, men er der interesse, kan vi bestille noget fælles. Der vil senere blive tilbudt et kursus i kalecher og andet, hvis der er interesse for det. Skriv til mig, hvis I har ønsker. Venlig hilsen Anna Trojahn, tlf.  29 91 13 32 PS: jeg modtager gerne jeres gamle sejl, som I ikke længere skal bruge, så vi har noget at øve på.