Forside

Virksund Lystbådehavn

Forside

GRÅSÆLER 2024

Kære Gråsæler,

Ja, så er vi snart i oktober, og som sådan klar til endnu en hyggelig sæson sammen. 

Vi håber I alle har haft en rigtig god sommer! Vejret har ingen kunnet gøre noget ved, heldigvis, men vi tror, vi alle har nydt de gode dage. Og der kommer flere endnu.

Vi starter denne sæson ONSDAG DEN 9. OKTOBER 2024, kl. 12.00 i klubhuset, Virksund, hvor Lene Lund Bendix vil holde et indlæg om fremtidsfuldmagt og testamente.

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke selv kan træffe beslutninger, kan dine pårørende , f.eks. datter el. søn, IKKE hjælpe dig med bankforretninger, bestilling af medicin, ansøgning om plejehjemsplads og mange andre ting,  medmindre du får en fremtidsfuldmagt. Lene vil fortælle om emnet og hjælpe os med at få oprettet en sådan fuldmagt, ifald nogle måtte ønske det.

Efter indlægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål og evt. lave aftaler med Lene om dette.

Det var oprindeligt meningen at vi denne første mødedag skulle en tur til Thy, men grundet at Lene og Søren snart drager til Nepal, er det kun denne dato, vi vil kunne få dette indlæg. Derfor!

Programmet i dette efterår er ikke helt på plads, men som hovedregel vil I kunne sætte kryds i kalenderen om onsdagen i ulige uger frem til december. 

Som det har været før i tiden, vil det også være denne sæson at tilmelding skal ske ved henvendelse til: ejgil.boel@gmail.com   tlf. 6170 9646

  SENEST søndag den 6. oktober 2024

Pris pr. pers. kr. 100,- , kontant inkl. smørrebrød og 1 øl/vand og kage til kaffe. Kaffe og service tager I selv med.

Vi glæder os til at være sammen og få snakket og hygget som altid.

På gensyn.

Forgasterne.